Extra föreningsstämma 7 November 2024, kl.19:00, Föreningslokalen, Idungatan 33.  läs mer

VÄLKOMMEN TILL

BRF TALLEN I MÄRSTA

Information om injustering av värme

Det är företaget Arken Rörmokare för dig AB som har fått uppdraget att göra arbetet med injusteringen av Brf Tallens värmesystem. Arbetet innebär, bland annat, att samtliga radiatorventiler och stamventiler i de lägenheter, lokaler och källare som finns i Brf Tallen kommer att bytas.

Arbetet inne i lägenheterna kommer att starta under vecka 20. Arbetet är uppdelad i olika etapper där varje gård är en egen etapp. När arbetet på samtliga fem gårdar är klara kommer entreprenören att åter igen komma in i samtliga lägenheter i hela området för en avslutande etapp. Sa arbetet på varje gård kommer att ske vid två omgångar. Under båda dessa omgångar kommer entreprenören (Arken Rörmokare för dig AB) att behöva komma in i samtliga lägenheter på gården.

Etapperna är uppdelade enligt följande:

Idungatan 1-19:     vecka 20-24 (13 maj – 14 juni)

Idungatan 21-43:   vecka 24-27 (10 juni – 5 juli)

Baldergatan 28-46:    vecka 27-33 (1 juli – 16 augusti)

Baldergatan 4-26:   vecka 33-37 (12 augusti – 13 september)

Balder 3-23/Idun 4-12:   vecka 37-40 (9 september – 4 oktober)

Samtliga lägenheter:    vecka 40-47 (30 september – 18 november)

Ungefär två veckor innan arbetet pa din gård påbörjas, kommer du få en påminnelse utdelad i din brevlåda. Under den tid arbete pågår i din lägenhet måste du säkerställa att entreprenören kommer in i din lägenhet. Är du inte hemma sa lämnar du nycklar till din ytterdörr i nyckeltuben.

Det måste vara ca 1m fritt utrymme framför varje radiator/element i din lägenhet, för att entreprenören ska kunna utföra arbetet. Sa du maste se till att plocka undan/flytta på sådant som står närmare.

Om entreprenören inte kommer in i din lägenhet när de ska utföra arbetet och/eller du inte har plockat undan framför radiatorn/elementet sa de kommer åt, kommer det innebära en extra avgift för Brf Tallen som du som lägenhetsinnehavare kommer att få betala Denna avgift, som du kan få betala om de inte kommer in i din lägenhet, ligger på runt 1 500 kr, men kan bli både billigare och dyrare beroende på när i arbetet de inte kommer in.

Kontakt på plats för entreprenören kommer att vara:

Ove Henriksson

Telefon: 072-700 02 94

E-post: ove.dfbror@gmail.com

Kameraövervakning i miljöhusen!

Brf Tallen har från och med idag 11/10-2024 kameraövervakning i våra miljöhus. Vår gemensamma förhoppning är att komma till rätta med förbättrad källsortering och öka

Läs mer »

Extra föreningsstämma 7 nov

Datum/tid: 7 november 2024, kl. 19:00 Plats: Föreningslokalen, Idungatan 33 Avprickning/närvaroregistrering från kl. 18:30 I enlighet med bostadsrättslagen 9 kap, 23§ krävs det två på

Läs mer »

Avisering om elavbrott

Vattenfall kommer att utföra arbete på elnätet i Brf Tallens område mellan den 16 oktober och den 21 oktober. Under denna period kommer det att

Läs mer »

Grävning pågår.

På gården Balder 4-26 håller Vattenfall på och gräver för att lägga nya rör och kablar. Håll gärna uppsikt och respektera de tillfälliga avstängningar de

Läs mer »

Besöksparkering

Från och med måndag den 16/9 till och med måndag den 21/10 är besöksparkering avstängd på baldergatan, fler besöksparkeringar finns på idungatan.

Läs mer »