VÄLKOMMEN TILL

BRF TALLEN I MÄRSTA

Fasadtvätt

Nu kommer fasadtvätten i vårt område påbörjas. Entreprenören planerar att starta detta arbete den 22 juli. Arbetet beräknas ta c:a 15 dagar, men eftersom det är väderberoende kan det gå både snabbare eller långsammare. Då medlet som används kommer att spolas av sig själv vid regn, finns det risk för att fönsterrutor kan få medel på sig och då uppfattas som ”fläckig”. Respektive bostadsrättshavare ansvarar själv för att tvätta fönsterrutorna, om man känner att det behövs.

Om du har altan/uteplats så måste du flytta bort saker som står framför de partierna där fasaden är vit. Det behöver vara fritt hela vägen från fasaden till där uteplatsen/altanen tar slut, dvs alla fyra meter. Om entreprenören inte kommer åt för att utföra arbetet och detta medför en extrakostnad för föreningen, kommer denna avgift att debiteras bostadsrättshavaren. Tänk även på att entreprenören kommer att vistas på altanen/uteplatsen för att kunna komma åt och utföra arbetet.

Fasadtvätt

Nu kommer fasadtvätten i vårt område påbörjas. Entreprenören planerar att starta detta arbete den 22 juli. Arbetet beräknas ta c:a 15 dagar, men eftersom det

Läs mer »