NU BEHÖVER VI KOMMA IN HOS DIG IGEN! 

Nu är det dags för nästa fas med injusteringen av Brf Tallens värmesystem att sätta igång värmen igen.   läs mer”

VÄLKOMMEN TILL

BRF TALLEN I MÄRSTA

NU BEHÖVER VI KOMMA IN HOS DIG IGEN!

Nu behöver vi komma in hos dig igen!

 

Nu är det dags för nästa fas med injusteringen av Brf Tallens värmesystem; att sätta igångvärmen igen. För att kunna starta upp      värmesystemet måste entreprenören komma in i din lägenhet. Detta arbete kommer att pågå mellan vecka 40-42 och vara uppdelat   på en etapp per gård.

 

Etapperna är uppdelat enligt följande:

 

Idungatan 1-19:Vecka 40 (30 september-1 oktober)

Idungatan 21-43:Vecka 40 (2-3 oktober )

Baldergatan 28-46:Vecka 41 (7-8 oktober)

 Baldergatan 4-26:Vecka 41 (9-10 oktober)

Balder 3-23/Idun 4-12:Vecka 42 (14-15 oktober)

 

Under hela den period som gäller för din gård kommer entreprenören att behöva komma in i din lägenhet. Det betyder att om du       inte är hemma, även om bara för en kort stund, måste du lämna nycklar till din dörr i nyckeltuben.

 

Det måste vara ca 1m fritt utrymme framför varje radiator/element i din lägenhet, för att entreprenören ska kunna utföra arbetet. Så du måste se till att plocka undan/flytta på sådant som står närmare. Glöm inte bort att flytta på eventuella soffor, bokhyller och gardiner också.

 

OBS: Om entreprenören inte kommer in i en lägenhet och/eller det är fritt framför elementen/radiatorerna så kommer det inte vara möjligt att slå på värmen till någon boende i trapphuset.

 

Det är därför viktigt att entreprenören kommer åt alla lägenheter i trapphuset samtidigt. Hjälp gärna till och påminn dina grannar när det blir dags för arbetet på din gård, så arbetet går smidigt. Blir det problem med åtkomst till en lägenhet i ett trapphus, kommer uppstart av värmen för det trapphuset få vänta till slutet av hela projektet.

 

När hela värmesystemet är uppstartat, kommer entreprenören behöva komma tillbaka till din lägenhet en ytterligare gång för att göra finjustering. Mer information om detta kommer när det blir aktuellt.

 

Om du exempelvis har husdjur eller något annat som försvårar för entreprenören att komma in i din lägenhet, så behöver du kontakta entreprenören omgående.

 

Kontakt på plats för entreprenören kommer att vara:

Ove Henriksson

Telefon: 072-700 02 94

E-post: ove.dfbror@gmail.com

Besöksparkering

Från och med Måndag den 16/9 till och med Måndag den 21/10 är besöksparkering avstängd på Baldergatan, flera besök parkering fins på idungatan

Läs mer »

Fasadtvätt

Nu kommer fasadtvätten i vårt område påbörjas. Entreprenören planerar att starta detta arbete den 22 juli. Arbetet beräknas ta c:a 15 dagar, men eftersom det

Läs mer »